Monday a new week a new start!

Dags för en ny vecka, en ny start som man brukar säga! Den här veckan händer en hel del spännande.
 
 
 liten bild ifrån helgen, det är min systers mysiga katt Wilde på bilden, som alltid vill vara med nära.
 
 
Idag var det dags att ta itu med min lista med sammanlagt  6 punkter, och börja testa på det nya sättet att göra en sak i taget & inte bolla tusen samtidigt. Det gick bra och snabbt, så jag fyllde på med ytterligare 6 saker, och har nu bara 3 punkter kvar som jag helt klart vet att jag hinner med idag, åh de va jobb listan. Sen på den privata listan är de nu dags och göra handlingslista & senare åka & handla. Sen blir det att ta igen lite tid med min pojkvän jag inte sett på hela helgen, mysigt.
 
Imorgon Tisdag, har jag en liten jobb lista och ta itu med hemma igen, med 6 punkter där med. Ska även hinna med lite träning av biceps och triceps. På kvällen blir det att umgås med min fina vän Rebecka, får se vad vi hittar på för skoj.
 
På Onsdag förmiddag beger jag mig mot skolan på förmiddagen, för andra kursen i Projekt ledning, har nyss fått veta att vi får ditt en person som ska föreläsa..blir spännande! på eftermiddagen har jag min städ eftermiddag. Och efter det hinna med lite jobb.
 
På Torsdag beger jag mig mot Nykvarn och till min praktik på Vidbynäsgård. Vad som är schemat för den dagen, vet jag inte än? men vet att det blir lite handling eftersom jag ska stanna där i några dagar.

På Fredagen är jag kvar på praktiken och det blir ännu en spännande och kul dag vet jag helt klart!

På Lördag är det sista praktik dagen för veckan, och då fest som jag ska vara med och hjälpa till på, ska bli väldigt spännande. Sen får jag se om jag sover över eller åker hem till min pojkvän för att sova tillsammans.
 
På söndag blir det nog en lugn hemma dag, vilket kan vara behövligt och mysigt det med!


Det var min vecka! Hur ser er vecka ut?

Love Love Love
Nicolina
 

En sammanfattning av vad som varit..

Har haft två helt omvälvande, spännande, nervösa och roliga dagar. Har börjat praktik hos en bröllopskoordinator och jag kan nu helt ärligt säga att jag inte kunde fått en bättre praktik plats. Min handledare bröllopskoordinator Maria, är helt fantastisk. En super fin person, varm, öppen och härlig och otroligt kunnig på det hon gör. Jag känner redan att jag lär mig en massa och får dessutom ta del av hennes fantastiska energi. Jag har mycket olika saker redan att se fram emot i praktiken. Mest är det roligt men fortfarande väldigt nervöst samtidigt. Men sen vet jag ju att jag kan bara göra mitt allra bästa, vilket jag verkligen vet att jag gör. Och att göra sitt allra bästa är Good enough! kom ihåg det! 
 
 
Efter dessa dagar med så mycket intryck kände jag att lite vila, god läsk och något snacks (i de här fallet chips och dipp) var välkommet ihop med en serie. Tyvärr så sviker mitt huvud mig en hel del, som väldigt ofta (guldfisk minne). Jag trodde helt säkert att jag hade packat ner dator laddaren, men eftersom den inte verkar finnas med så måste jag har glömt den på kontoret på praktiken (dvs 2 timmar bort ifrån mig). I sådana stunder blir jag lite trött på mig själv, samtidigt som jag försöker se vikten i att försöka vara snäll mot sig själv. Att det är mänskligt att göra fel, att det är mänskligt att glömma. Eftersom jag ville ha en mysig helg med min dator, ja de är avkoppling för mig. Så får jag bita i den sura citronen (låter bättre än sura äpplet) och skrapa ihop pengar till en laddare, för 4 timmars resa för en laddare har jag varken lust eller ork till att göra.
 
Hoppas er helg är bra och inte innehåller lika tråkiga inköp!

Love Love Love
Nicolina

DU ska tro att du är något..

Att vara stolt över sig och sina prestationer, det är något man ofta vill att man ska vara när man gjort något bra men man ska helst inte visa det öppet, För då är det ofta inte att man är stolt längre utan då skryter man om sin framgång eller vad de nu är man är stolt över. Detta är ju väldigt vridet och konstigt, varför ska det vara så? Varför ska man inte kunna vara stolt över saker man själv åstakommit och tycka att man är bra.
 
 
 
När jag har gjort något jag tycker är bra brukar jag säga det till mig själv ge mig en stor klapp på axeln, eller unna mig något för att jag tycker det är viktigt att uppmuntra något sådant. Så även om ingen annan förstår eller vill uppmuntra din framgång så tycker jag att man ska själv se på det och bara säga till säg själv "att det där var väldigt bra gjort" och få känna det i magen att man verkligen gjort något som är värt att vara stolt över. Och om man känner för att ropa ut det, eller helt enkelt berätta det för alla man känner så tycker jag att man ska strunta i tankarna om "folk kommer tro att jag skryter" osv utan bara göra det. Och om har bra människor runt sig så kommer dom vara lika glada för än, uppmuntra, gratta och vara stolt över att man har en person i en närhet som åstadkommit något bra.
 
 

så strunta i jantelagen! och istället för "du ska inte tro att du är något" TRO att du är något! att du åstakommit något! Tyck att du är en väldigt bra person! och framför allt var stolt över att DU är DU! 
jantelagen - stolt över dig själv