Hur du kan nå mål genom att ha ditt eget mantra

blogg-nicolinadreamy (11 av 1)
Det finns mycket saker i livet vi ofta känner att vi vill förändra, förbättra eller saker vi vill uppnå eller i huvudtaget nå. Ofta kan man få känslan av hopplöshet att det känns så långt borta. Och tron på att man ska nå ditt känns väldigt frånvarande. Det kan göra att man blir väldigt ledsen, besviken eller kanske till och med deprimerad. En lösning på vägen, som kanske kan hjälpa till en aning att nå det du vill ska jag berätta lite mer om. 

Att ha sitt eget mantra som man ständigt upprepar för sig själv under dagen. Det finns hur mycket olika sätt man kan göra detta på, för att komma ihåg det. För det är lätt att tänka att ja men det lät ju bra, och när man väl kommit på något så tänker man att det ska man minsann se till att göra. Men sen blåser den idéen bort lika snabbt som man hinner att blinka (speciellt om man som jag har dåligt närminne).
Så här är några sätt som kan göra att man minns det bättre.


Sätt upp en lapp på kylskåpet, ytterdörren eller spegeln. Det är något du ser varje dag.

Ha med dig en lapp överallt i  ex. plånboken och om du har en liten ficka för ett foto kan du sätta in den där.

Låt din ringsignal, väckarklocka eller något annat sjunga ut det! kan ju tyckas lite pinsamt så det är kanske något för den modige.

Sätt det som en återkommande påminnelse på din mobil.

Sätt det som bakgrundsbild på mobil/dator, passar bra för dom flesta som oftast är klistrade vid en skärm. 

Eller så kan man vara lika kreativ som den här killen, som har satt sina mantran av förändring i sitt lösenord på jobbet som han varje dag skriver in. 


Det bästa med att påminna sig om saker man vill uppnå eller få gjort, är att det oftast blir så. För när något präntats in tillräckligt många gånger så känns oftast stegen lättare eller målet närmre. 

Hur gör du då för att komma på detta mantra? Du behöver leta inom dig själv. Se vad som saknas i ditt liv? något du stör dig på? något du vill förändra? eller något du väldigt gärna vill uppnå? bara du själv kan sätta ditt eget mantra, och bara du själv kan uppnå det. Men jag är säker på att du ska klara det!

Vad för något är din mantra? berätta gärna! så delar jag gärna med mig av mitt nuvarande mantra. 

Extra mycket kärlek,
förändra - mantra - mål